Kommittén för varumärke, kommunikation och IT

Kommittén arbetar med att utveckla CISV Swedens information och kommunikation, exempelvis genom hemsidan. Kommittén stöttar också CISV Sweden, både på nationell och lokal nivå, i frågor som rör informationsmaterial, profilmaterial och extern kommunikation.

För att kontakta kommittén:

Hela kommittén: communication@cisv.se
Hemsidan: webmaster@cisv.se
Mailadresser: address@cisv.se
Profilmaterial: communication@cisv.se
Sociala Medier: communication@cisv.se

Kommittémedlemmar

Christian Löf

Christian Löf

Ordförande, vald oktober 2021

Kommunikation / Profilmaterial

Åke Klarqvist

Åke Klarqvist

Ledamot

Kommunikation / Profilmaterial

Halloj! Jag heter Åke och har varit med i CISV sedan jag var 11 år. I kommittén arbetar jag mest med att organisera CISV Swedens profilmaterial och svara på mail, så kanske är det mig du hör från om du har några frågor till kommittén. För tillfället studerar jag i Uppsala, men jag har förut varit med i CISV Göteborg. Förutom CISV så spelar jag instrument och bakar bröd på fritiden. Tveka inte med att höra av er!

Isak Lindgren

Isak Lindgren

Ledamot

Hemsida / mailadresser

Hej! Jag heter Isak och har varigt med i CISV sen 2010. Jag har så länge jag kan minnas varigt intresserad av datorer och IT, så det kändes ganska naturligt för mig att inom kommittén ta rollen att hantera Hemsidan samt andra IT-relaterade frågor kring mailservern. Så när du behöver hjälp med din CISV-mail eller liknande så är det mig ni kommer i kontakt med. Just nu pluggar jag till gymnasielärare med inriktning på datateknik. Utöver det så spenderar jag min fritid med att spela en hel del spel med kompisar online. Var inte rädd för att höra av er ifall ni har några frågor.

Emma Persson

Emma Persson

Ledamot

Sociala medier ansvarig

Sitemap
Close

Sök