Viktiga datum och rutiner

CISVs verksamhet bygger på samarbete mellan lokalföreningar i hela världen. Det ställer stora krav på samordning och framförhållning för att allt ska fungera så bra som möjligt. För att underlätta för er lokalförening hittar ni här vad ni behöver göra efter ert årsmöte och löpande under året. Framförallt hittar ni här en lista månad för månad, med datum för när olika saker senast behöver göras.

Längst ned finns också en sammanställning med länkar till CISV Internationals viktiga dokument om de internationella programmen.

Efter lokalföreningens årsmöte och löpande under året

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December

Förtydliganden

CISV International Office = IO. Vid de deadlines som innehåller att "kansliet meddelar IO" innebär det att lokalföreningen behöver meddela kansliet med god marginal så att vi hinner meddela IO i tid. Om en deadline är på en söndag behöver lokalföreningen meddela kansliet senast på torsdagen före.

Viktig info om CISVs internationella program

Det är viktigt att alla lokalföreningar som arrangerar program eller deltar i program läser igenom de här dokumenten. Hämta alltid den senaste versionen, så att du har aktuell information!

Sitemap
Close

Sök