Programkommittén

Programkommittén stöttar lokalföreningarna i allt som rör programmen Village, Step Up, Youth Meeting och att arrangera Seminar Camp.

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till programme@cisv.se.

Kommittémedlemmar

Ida Hesselmark

Ida Hesselmark

Ordförande, vald okt 2023.
Ledamot 2022-2023.

Ida heter jag och är ordförande i programkommittén. Detta blir mitt andra år i kommittén. Jag har varit aktiv i CISV i snart två år, 2022 var jag Village-ledare i Österrike och i somras var jag stab på ett Youth Meeting i Malmö.

Hör av dig till oss om du har några frågor angående våra olika program, hoppas vi hörs!

Cecilia Boberg

Cecilia Boberg

Ledamot, vald okt 2023.

Jag har varit med i CISV sedan hösten 2022 då jag sökte ett stabsuppdrag för ett Youth Meeting i Malmö-Lund. Det var såklart otroligt roligt och lärorikt och därför valde jag att fortsätta mitt engagemang men denna gång inom programkommittén.

Elsa Wagenius

Elsa Wagenius

Ledamot, vald okt 2023.

Mitt namn är Elsa Wagenius och jag är en 22-årig juriststudent. Jag kommer från Helsingborg men flyttade till Lund för tre år sedan för att börja plugga. Den lilla tid jag har utöver skolan ägnar jag åt mina kompisar och mina ideella engagemang. Under våren 2023 fick jag höra om CISV för första gången. Jag åkte sommaren 2023 på Village till Mexico som ledare. Efter detta kände jag att jag absolut ville fortsätta mitt engagemang inom organisationen och valde därför att gå med i programkommittén.

Sitemap
Close

Sök