myCISV

CISV International har skapat en gemensam plattform för CISV-medlemmar. Systemet, som kallas myCISV, hanterar personliga profiler, kontaktuppgifter till olika ansvarsposter och alla våra program.

Alla som har deltagit eller ska delta i en CISV-aktivitet, samt de som har vissa uppdrag, behöver lägga in sina uppgifter på myCISV:

  • Ordförande i lokalföreningen
  • Risk Management-ansvarig i lokalföreningen (LRM)
  • Programansvarig i en nationell kommitté


Mer info om myCISV och svar på vanliga frågor (FAQ) hittar du via knapparna nedan.

Delta i program

När en ska delta på ett av CISVs program, oavsett om det är som deltagare, ledare eller stab, är det viktigt att vara registrerad via myCISV. I systemet delas till exempel information om lägret, där finns kontaktuppgifter till staben osv. Det är också i myCISV som du hittar Pre Camps och fyller i de formulär som behövs för att delta i ett internationellt program.

Efter att medlemmen har skapat sin profil är det lokalföreningens koordinator (myCISV Chapter Coordinator) som lägger till deltagaren på rätt program.

myCISV Chapter Coordinator

Här hittar du som är myCISV Chaper Coordinator mer information om myCISV. Du behöver vara inloggad på ditt googlekonto med din @cisv.se-adress för att se informationen.

Sitemap
Close

Sök