myCISV

CISV International har skapat en gemensam plattform för CISV-medlemmar. Systemet, som kallas myCISV, hanterar personliga profiler, kontaktuppgifter till olika ansvarsposter och alla våra program.

Alla som har deltagit eller ska delta i en CISV-aktivitet, samt de som har vissa uppdrag, behöver lägga in sina uppgifter på myCISV.

Lokalföreningen meddelar secretary@cisv.se vilka som är lokalföreningens ansvariga så att kansliet kan uppdatera i myCISV. Här finns en mall för roller i myCISV att använda.

Mer info om myCISV och svar på vanliga frågor (FAQ) hittar du via länk-knapparna nedan.

Registrering och inloggning

För att förenkla för alla deltagare och föräldrar har CISV International satt ihop en guide för hur man registrerar sig och loggar in på myCISV. Guiden är på engelska och innehåller en del bilder för att vara enkel att följa.

Om man inte vill läsa igenom en guide utan tycker det är lättare att se det i rörlig form finns det även en video på YouTube som beskriver några vanliga uppgifter i systemet.

Delta i program

När en ska delta på ett av CISVs program, oavsett om det är som deltagare, ledare eller stab, är det viktigt att vara registrerad via myCISV. I systemet delas till exempel information om lägret, där finns kontaktuppgifter till staben osv. Det är också i myCISV som du hittar Pre Camps och fyller i de formulär som behövs för att delta i ett internationellt program.

Efter att medlemmen har skapat sin profil är det lokalföreningens koordinator (myCISV Chapter Coordinator) som lägger till deltagaren på rätt program.

myCISV Chapter Coordinator

Här hittar du som är myCISV Chaper Coordinator mer information om myCISV. Du behöver vara inloggad på ditt googlekonto med din @cisv.se-adress för att se informationen.

Sitemap
Close

Sök