Bli medlem

Bli medlem

Som medlem i CISV tar du aktivt ställning för ett fredligare samhälle

Du blir medlem i någon av CISV Swedens lokalföreningar. Alla medlemmar får kontinuerlig information om våra fredsutbildande läger och projekt samt om demokratiska möjligheter att påverka CISVs utveckling.

Anmäl dig som medlem genom att fylla i dina uppgifter i formuläret.

Välkommen till CISV!


Personuppgifter
De uppgifter vi registrerar är namn, adress, telefon- och mobilnummer, e-postadress, personnummer, kön, lokalförening, betalning av medlemsavgift, familjeanknytning, ledaruppdrag och förtroendeuppdrag. CISV Sweden använder de personuppgifter som samlas in via medlemsregistret för administration (medlemsavgifter till exempel), för kommunikation med dig samt för statistik och analys.

Genom att anmäla dig eller ditt barn som medlem i någon av CISV Swedens lokalföreningar godkänner ni att vi får använda uppgifterna i vårt register enligt personuppgiftslagen (PuL). Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som till exempel namn och bild får publiceras på CISV Swedens hemsida, i sociala medier och i dokument som till exempel verksamhetsberättelse. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter eller foto får vi be att ni meddelar det via e-post till adressen sweden@remove-this.cisv.org.

Ändringar och frågor
Du kan själv meddela ändringar av dina personuppgifter. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta medlemsregisteransvarig i din lokalförening på adressen member.lokalforening@se.cisv.org (byt ut ”lokalforening” mot din lokalförenings namn, t ex för CISV Göteborg: member.goteborg@se.cisv.org).