Ekonomi och finansiering

Ekonomiska riktlinjer

De ekonomiska riktlinjerna beskriver främst hur vi hanterar ekonomin internt. Här hittar du också information om vad som gäller om ett internationellt program ställs in och om någon tackar nej till platser eller delegationer som den tidigare tackat ja till.

Ersättning för utlägg

När du har gjort ekonomiska utlägg för CISV Swedens räkning skickar du in en ansökan om ersättning. Fyll i formuläret och skicka det tillsammans med kvitton/biljetter till CISV Swedens kassör. Kontaktuppgifter hittar du i formuläret. Vill du fylla i formuläret digitalt eller först skriva ut det och fylla i för hand?

Digitalt formulär

I det digitala formuläret summeras dina belopp automatiskt. Skriv bara på grå hjälptexter. För att kunna använda formuläret krävs att du har ett Google-konto. När du klickar på länken nedan får du upp en fråga om du vill skapa en kopia av mallen. Genom att klicka på knappen Kopiera skapar du en egen version av formuläret som du fyller i.

Du kan hitta mallen också i Google Workspace där du väljer Nytt, Kalkylark, Från en mall, CISV Sweden. Mallen hittar du under Ekonomi och den heter "Rese- och kostnadsersättning mall".

Skriv ut formuläret och fyll i det för hand

Ladda ned formuläret (pdf) här nedan, skriv ut det och fyll i uppgifterna för hand.

CISV Swedens verksamhetsfond

För lokalföreningar, kommittéer och andra medlemmar som vill driva någon form av projekt eller aktivitet som gynnar CISV Swedens verksamhet.

Utdelning av hela avkastningen kan ske årligen. Läs mer här om förutsättningarna för CISV Swedens fonder:
CISV Swedens fonder – struktur
CISV Swedens fonder – utdelning

För att kunna öppna ansökningsformuläret behöver du logga in med ett Google-konto. Om du har ett cisv-konto (fornamn.efternamn@cisv.se) är det bra om du använder det.

Ansökan verksamhetsfonden

CISV Swedens gåvofonder för internationella utbildningar

Bidrag från CISV Swedens gåvofonder ("externa fonder") kan sökas för deltagande, samt resa till och från internationella utbildningar, till exempel Regional Training Forum (RTF). Syftet är att i första hand täcka kostnader för resor till internationella utbildningar inom CISV för någon som ska arbeta med ett internationellt program eller arbeta med CISV Swedens årliga verksamhet där arbetet kräver en internationell utbildning.

Maximalt bidrag för en deltagare under ett kalenderår är 5 000 kr.

Utdelning kan ske med max 75% av avkastningen. Läs mer här om förutsättningarna för CISV Swedens fonder:
CISV Swedens fonder – struktur
CISV Swedens fonder – utdelning

För att kunna öppna ansökningsformuläret behöver du logga in med ett Google-konto. Om du har ett cisv-konto (fornamn.efternamn@cisv.se) använder du det.

Ansök här om bidrag!
Sitemap
Close

Sök