CISV Sweden: ledig tjänst som nationell kassör 25%

2021-02-23

CISV Swedens kassör sedan många år, Stig Cronquist, går i pension efter sommaren och vi söker en ny kassör på deltid 25%. Tillträde 1 september 2021.
Välkommen med din ansökan senast söndag 7 mars.

Som CISV Swedens kassör ansvarar du för organisationens löpande administration med in- och utbetalningar, administrerar personalens löner, sköter bokföring, fondredovisningar och upprättar årsbokslut. Du bistår styrelsen med att följa upp och utvärdera det ekonomiska utfallet. Du bidrar med information om ekonomin till nyhetsbrev och stöttar också lokalföreningarnas ideella kassörer. Här hittar du arbetsbeskrivning för kassörstjänsten.

Vi söker dig som har kunskaper i ekonomi och bokföring. Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Då arbetet innebär mycket kontakter med både anställda och ideellt engagerade är det viktigt att du är flexibel och lyhörd och har lätt för att samarbeta.

Särskilt meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, arbete/uppdrag inom ideell organisation samt erfarenhet av CISVs verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Arbetstiden är på 25% fördelat över veckans alla dagar utifrån behov. Arbetet är ojämnt fördelat över året med mest intensiva perioder i januari–februari och april–maj. Visst resande ingår i tjänsten och helgarbete förekommer. Lön enligt överenskommelse.

CISV Swedens kansli ligger på Högalidsgatan i Stockholm och vi ser gärna att du arbetar utifrån vårt kansli i Stockholm, men arbete på distans fungerar också. Vi är tre anställda medarbetare.

Ansök genom att berätta om varför du skulle passa som CISV Swedens kassör, bifoga CV och två referenser, senast söndag 7 mars till generalsekreterare Karin Ploen via mejl: secretary@cisv.se

För frågor om tjänsten, kontakta: Stig Cronquist, kassör, treasurer@cisv.se, 076-634 54 91 eller
Karin Ploen, generalsekreterare, secretary@cisv.se, 070-538 55 44.

Sitemap
Close

Sök