CISV Västerås - Bussresa till Liseberg

2024-03-24

Den 20 april är det äntligen dags för den efterlängtade Lisebergsresan! Lokalföreningar från hela Sverige kommer att vara där, från Östersund ner till Malmö-Lund, så ta och häng med du med!

Den 20 april är det äntligen dags för den efterlängtade Lisebergsresan!

Lokalföreningar från hela Sverige kommer att vara där, från Östersund ner till Malmö-Lund, så ta och häng med du med!

Vi åker kl. 6.00 på lördagsmorgonen från Västerås (exakt plats meddelas senare), så se till att komma i tid. Vi kommer tillbaka till parkeringen ca 01.30 på lördagsnatten. Är du under 14 år måste du ha med en förälder eller någon annan vuxen (+21år) som är ansvarig för dig. Det kommer inte finnas någon ledare på plats. Alla får följa med så ta gärna med vänner och familj! Ett tips är att ta med sig matigare fika till bussen och kanske en lunch att äta innan vi går in på Liseberg.

Bussresan kostar 200 kr för dig som är medlem i Västerås CISV lokalförening. Är du inte medlem i CISV Västerås kostar bussresan 350 kr (kostnad för medlemskap är 75kr för barn och 150kr för vuxen Du kan ju alltid passa på att bli medlem, det blir du HÄR). Inträdet, åkband samt mat på plats betalar alla själva. I busspriset ingår även den årliga CISV-hatten som alla CISV’are kommer att gå runt med på Liseberg samt enklare fika på bussen.

Bussen kan komma att åka via Örebro. Om du önskar hoppa på bussen i Örebro, ange då detta i din anmälan.

Liseberg släpper i år sina biljetter i omgångar och de första har redan släppts. Gå därför in så snart som möjligt och boka inträde och åkband. Detta görs på liseberg.se

Vill du åka med?

Anmälan: CISV VÄSTERÅS - Liseberg 20/4 2024 - CISV Sweden - SportAdmin
Det är först till kvarn som gäller. Så sitt inte och vänta! Anmäl dig så snart som möjligt.
Anmälan öppnar för CISV Västerås medlemmar den 20 mars
Anmälan för övriga personer öppnar den 24 mars (om det finns platser kvar)

Snabba FAKTA Lisebergsresan

När? 20 april 2024
Avfärd? Bussen ÅKER kl 06:00 från Västerås (var på plats 15min innan!)
Hemfärd? Cirka 20:30 från Liseberg.
Under 14 år? Behöver ha en medföljande vuxen (person över 21år) som är ansvarig för barnet under resan och på plats på Liseberg.
Kostnad? 200 kr för bussresa och hatt
Kostnad för icke medlem i CISV Västerås? 350 kr för bussresa
Betalning? Faktura kommer att skickas per mail.
Inträde Liseberg? Du ansvarar själv för att boka och betala inträde och åkband till Liseberg, det gör du enklast via Liseberg.se

Sitemap
Close

Sök