Mosaic- & IPP-kommittén

Mosaic- & IPP-kommittén

Kommittén har två stora delar som den ansvarar för, International People's Project (IPP) och Mosaic. På IPP-sidan ansvarar kommittén för att finna och skicka iväg deltagare på internationella projekt runt om i världen. Kommittén stöttar och utbildar dem på ett Impact innan de ska iväg och följer upp efter projektet. På Mosaic-sidan stöttar och inspirerar kommittén till att lokalgrupper runt om i Sverige ska genomföra lokala projekt som kan göra vårt samhälle bättre, gärna i samarbete med en annan organisation.

Kontakta Mosaic- & IPP-kommittén

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till mosaic@remove-this.se.cisv.org.

Kommittémedlemmar

Josefin Nilsson

Att lära sig nya saker är min drivkraft i livet, oavsett om det är genom lek, böcker, eller samtal. Till vardags försöker jag därför förstå mig på samhälle och beteende genom siffror som student i Malmö. På fritiden ser jag till att resa så mycket som möjligt. Genom att dela med sig av erfarenheter och kunskaper får alla uppleva så mycket mer, och det är CISV för mig.

Therese Hertzberg

Utan en bok i väskan går jag aldrig hemifrån. Att drömma mig bort till magiska världar är mitt sätt att fly verkligheten för en stund. Jag tror dock på att människors engagemang och vilja tillsammans skapar magi. CISV för mig är just en sådan magisk värld, som jag drömmer mig bort till ibland. När jag inte drömmer om CISV och om att öppna ett café, planerar jag resor, lagar mat och utbildar mig till gymnasielärare i svenska.

Anna Miloloza

Språk och samhällsfrågor är två saker som intresserar mig och som präglar min vardag på olika sätt. När jag inte tragglar glosor med mina elever eller diskuterar samhällsproblem med mina vänner lyssnar jag gärna på musik eller drömmer mig bort i böckernas värld. CISV för mig är en fantastisk organisation som ger mig möjlighet att engagera sig på både lokal och internationell nivå och därför har jag valt att engagera mig i just denna kommitté.

Lina Fukino

Gerson Gamarra

Är detta du?

Vi jobbar med fredsbildande projekt på nationell och internationell nivå och ansvarar bland annat för rekrytering av deltagare till internationella projekt samt stöttar och inspirerar CISVs lokalföreningar att genomföra Mosaic-projekt på lokal nivå för att förbättra samhället.

Vill du veta mer? Släng iväg ett mail till mosaic@remove-this.se.cisv.org

Relaterade filer