Mosaic- & IPP-kommittén

Mosaic- & IPP-kommittén

Kommittén har två stora delar som den ansvarar för, International People's Project (IPP) och Mosaic. På IPP-sidan ansvarar kommittén för att finna och skicka iväg deltagare på internationella projekt runt om i världen. Kommittén stöttar och utbildar dem på ett Impact innan de ska iväg och följer upp efter projektet. På Mosaic-sidan stöttar och inspirerar kommittén till att lokalgrupper runt om i Sverige ska genomföra lokala projekt som kan göra vårt samhälle bättre, gärna i samarbete med en annan organisation.

Kontakta Mosaic- & IPP-kommittén

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till mosaic@remove-this.se.cisv.org.

Kommittémedlemmar

Josefin Nilsson

Att lära sig nya saker är min drivkraft i livet, oavsett om det är genom lek, böcker, eller samtal. Till vardags försöker jag därför förstå mig på samhälle och beteende genom siffror som student i Malmö. På fritiden ser jag till att resa så mycket som möjligt. Genom att dela med sig av erfarenheter och kunskaper får alla uppleva så mycket mer, och det är CISV för mig.

Anna Miloloza

Språk och samhällsfrågor är två saker som intresserar mig och som präglar min vardag på olika sätt. När jag inte tragglar glosor med mina elever eller diskuterar samhällsproblem med mina vänner lyssnar jag gärna på musik eller drömmer mig bort i böckernas värld. CISV för mig är en fantastisk organisation som ger mig möjlighet att engagera sig på både lokal och internationell nivå och därför har jag valt att engagera mig i just denna kommitté.

Lina Fukino

Jag har en stor passion för möten med människor och att upptäcka världen på olika sätt. Genom CISV får jag göra det samtidigt som jag lär mig nya saker och det är därför jag tycker att det är roligt att engagera mig. Till vardags pluggar jag marknadskommunikation i Stockholm och trivs superbra!

Gerson Gamarra

Genom CISV har jag fått möta nya människor och tagit del av olika kulturer vilket är något jag håller väldigt kär. Jag kom med i CISV 2015 när jag åkte som deltagare till ett IPP. Det var en av mina absolut bästa upplevelser och därför valde jag att engagera mig i kommitté. Annars så präglas min vardag av mestadels matte och drama serier.

Är detta du?

Vi jobbar med fredsbildande projekt på nationell och internationell nivå och ansvarar bland annat för rekrytering av deltagare till internationella projekt samt stöttar och inspirerar CISVs lokalföreningar att genomföra Mosaic-projekt på lokal nivå för att förbättra samhället.

Vill du veta mer? Släng iväg ett mail till mosaic@remove-this.se.cisv.org

Relaterade filer