Mosaic- & IPP-kommittén

Mosaic- & IPP-kommittén

Kommittén har två stora delar som den ansvarar för, International People's Project (IPP) och Mosaic. På IPP-sidan ansvarar kommittén för att finna och skicka iväg deltagare på internationella projekt runt om i världen. Kommittén stöttar och utbildar dem på ett Impact innan de ska iväg och följer upp efter projektet. På Mosaic-sidan stöttar och inspirerar kommittén till att lokalgrupper runt om i Sverige ska genomföra lokala projekt som kan göra vårt samhälle bättre, gärna i samarbete med en annan organisation.

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till mosaic@cisv.se eller ipp@cisv.se.

Kommittémedlemmar

Gerson Gamarra

Gerson Gamarra

Ordförande
(t o m december 2020)

Genom CISV har jag fått möta nya människor och tagit del av olika kulturer vilket är något jag håller väldigt kärt. Jag gick med i CISV 2015 när jag åkte som deltagare på ett IPP. Det var en av mina absolut bästa upplevelser och därför valde jag att engagera mig i kommittén. Annars så präglas min vardag av mestadels matte och dramaserier.

Nicole Khayati

Nicole Khayati

Ledamot

Året var 2019 när Nicole, nervös men förväntansfull steg på planet till Italien för att delta på ett YM. Så börjar historien om mitt engagemang inom CISV! Jag är väldigt glad för det, i Italien träffade jag några av mina bästa vänner och CISV har haft en plats i mitt hjärta sedan dess. Nu ser jag verkligen fram emot ett nytt äventyr i IPP & Mosaic kommitten!

Är detta du?

Är detta du?

Vi jobbar med fredsbildande projekt på nationell och internationell nivå och ansvarar bland annat för rekrytering av deltagare till internationella projekt samt stöttar och inspirerar CISVs lokalföreningar att genomföra Mosaic-projekt på lokal nivå för att förbättra samhället.

Vill du veta mer? Släng iväg ett mail till mosaic@cisv.se.

Sitemap
Close

Sök