CISV Sweden Junior Branch: Juniorernas årsmöte 2020

Välkommen med din anmälan till Juniorernas årsmöte 2020.

Under månaden som gått har vi NJRs och SJRs haft fullt upp. Det viktigaste vi arbetat med under månaden har varit planeringen inför JÅM som äger rum i Rävnäs Lägergård i Västerås mellan den 21 och 23e februari. Vi ser gärna att alla de Lokala junior representanterna deltar under helgen, men ALLA juniorer är såklart varmt välkomna!

Mötet är den 21-23 februari på Rävnäs lägergård i Ramnäs, utanför Västerås.

Vi börjar på fredagen kl 18.00 och slutar på söndagen kl 14.00. Ni bör därför senast anlända klockan 18 och inte boka resor innan klockan 14. Tänk även på restiden till tågstationen, ca 30 minuter.

Närmaste tågstation till lägergården är Västerås centralstation. Därifrån samordnar vi ett skjutsschema till lägergården med bil.

Rabatt på SJs tågbiljetter

Som medlem i CISV har du rabatt på resor med SJ när du ska delta i CISVs aktiviteter. Boka biljett via den här länken: https://lsu.se/om/sj-medlem/ och logga in med lösen: LSU medlem på språng

VIKTIGT!

För att vi ska veta när vi ska hämta er och för att det är ganska lång restid från tågstationen till lägergården så måste du anmäla när du kommer och när du ska åka.

Detta gör du i ett mejl till: celine.allard@cisv.se

Om du har några frågor angående skjuts så mejla gärna Celine och fråga, ni kan också ringa på 070-798 91 93 ifall några problem eller frågor uppstår.


Kom ihåg att ange i anmälan:

  • om du är Lokal juniorrepresentant alternativt Styrelsejunior i din lokalförening
  • om du har några allergier eller annat vi behöver veta

Sista anmälningsdag 14 Februari 23:59

Tags

#Junior Branch#Junioraktivitet

Tid och plats

När

2020-02-21 - 18:00 - 2020-02-23 - 14:00

Plats

Rävnäs lägergård
Ramnäs, utanför Västerås

Arrangör

CISV Sweden Junior Branch

Sitemap
CloseClose

Sök