CISV Sweden: Tema 1 Arrangera som lokalförening & praktstab

För att hjälpa er i lokalföreningarna med vårens arbete kommer vi i programkommittén att hålla tre informations- och diskussionskvällar online under januari och februari. Varje kväll kommer att kretsa kring ett visst tema och tanken är ni i lokalföreningarna då dels ska kunna ställa frågor men också få möjlighet till att diskutera sinsemellan.

Här är det första tillfället och kvällens tema är Arrangera som lokalförening & praktstab.

Att arrangera internationella läger är något alla lokalföreningar behöver göra med jämna mellanrum men olika lokalföreningar är olika erfarna när det gäller detta. På den här första temakvällen kommer vi därför att gå igenom vad som förväntas av en lokalförening när man ska arrangera ett läger. I detta ingår även arbetet med att tillsätta en praktstab och vi kommer därför också att prata om vilken roll en sådan har. Det kommer att finnas mycket tid för diskussion där lokalföreningarna får möjlighet att dela erfarenheter och tips med varandra kring hur man gör detta på bästa sätt.

Anmäl dig senast dagen före temakvällen

Du anmäler dig genom att klicka på knappen "Anmäl dig" och du kommer då till vårt bokningssystem.

Klicka på den blå knappen "Logga in". Fyll i din e-postadress i första steget (använd den e-postadress som du sedan tidigare har registrerad i medlemsregistret). Du får då ett mejl med en engångskod. Skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken familjemedlem som du vill anmäla, klicka på det namnet.

Leta upp det tillfälle som du vill anmäla dig till och klicka på det. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer sedan att få ett mail som bekräftelse på din anmälan.

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2022-01-25 18:00 - 20:00

Arrangör

Programkommittén

Anmäl dig
Sitemap
Close

Sök