Höstläger 2021 + CISV-dagen med 70 årsfest

Nu i slutet av oktober arrangerar vi ett höstläger för alla som går i femman och uppåt. På söndagen avslutar vi med årets CISV-dag och passar på att fira att CISV International fyller 70 i år.

Kom och träffa nya och gamla vänner på CISV Jönköpings höstläger den 23-24 oktober på församlingshemmet i Ölmstad. Under lördagen och söndagen kommer vi hålla en massa roliga aktiviteter, ha massa skoj och lära känna varandra. Sedan avslutas lägret med CISV-dagen och 70års firande av CISV på söndagen. Missa inte!

Anmälan sker genom den gula knappen "anmälan".

Samling: 23 oktober 10:00

Var: Ölmstad församlingshem

Avslutning: Söndag 15:00. Efter lägret kommer vi hålla den årliga CISV-dagen på söndagen där vi samlas, fikar och lyssnar på bland annat delegationerna som har varit väg i sommar, informerar om föreningen och vad som kommer framåt. Är du nyfiken på CISV så är det ett jättebra tillfälle att komma och lyssna och se vad vi har för oss i föreningen. Både lokalt, nationellt och internationellt.

Kostnad: 300 kronor i lägeravgift faktureras i samband med lägret. En familj behöver inte betala för fler än två deltagare. Observera att samma faktura kan gå ut till två vårdnadshavare om ni båda är registrerade på barnet (undvik att betala den två gånger). Är ni nya till CISV så behöver ni inte betala medlemsavgift för 2021, den bjuder vi på.

Ta med:

  • Kläder efter väder
  • Sängkläder/sovsäck
  • Madrass/liggunderlag
  • Toalettartiklar
  • Ett gott humör!

Ta inte med:

  • Mobil och godis

Observera att vi kan behöva begränsa antalet deltagare på grund av corona, anmäl er snarast för att säkra en plats!

Har du frågor? Hör av dig till oss på våra sociala medier eller på mail: annica.bjorklund@cisv.se

Tags

#Jönköping

Tid och plats

När

2021-10-23 - 10:00 - 2021-10-24 - 17:00

Arrangör

Styrelsen

Sitemap
Close

Sök