PostImpact - Reflektion 2023

För dig som har varit stab, deltagare (+16) eller ledare i ett internationellt program under 2023.

Datum och tid: kl 20.00 den 15/9 till kl 13.00 den 17/9, 2023
Plats: Steningegården utanför Halmstad
Ansvariga lokalföreningar: CISV Halmstad, CISV Båstad-Bjäre

Målgrupp

Målgruppen för detta Impact är alla över 16 år som deltagit i ett internationellt program under 2023.

 • Staber för alla program
 • Seminar Camp-deltagare
 • Youth Meeting-ledare
 • Village-ledare
 • Junior Counselors (JC)-deltagare
 • Step Up-ledare

Anmälan

PostImpact har begänsat antal platser. Först till kvarn gäller.

PostImpact är en frivillig reflektionshelg för alla 16+ år som deltagit i ett internationellt program under 2023. Till höger på sidan finns det en anmälningslänk. Sista anmälan är 2 veckor före utbildningens start, alltså 1 september. Se till att boka din resa innan du anmäler dig så du kan uppge den informationen i din anmälan.

Anmälan sker från och med 2022 integrerat med medlremsregistret genom verktyget "Bokning". När du har klickat i den gula rutan "Anmäl dig" uppmanas du att ange din mailadress som du har registrerad i medlemsregistret. Du kommer därefter få en engångskod för att bli inloggad och se alla aktiviteter som för tillfället går att anmäla sig till. Fördelen med att logga in är att du inte behöver ange dina kontaktuppgifter igen. Har du glömt vilken mailadress som är registrerad i vårt medlemssystem går det bra att prova dig fram med fler adresser. Lyckas du ändå inte kan du kontakta din lokalförenings medlemsansvarige eller maila vår nationella utbildningssmaordnare Anna på impact@cisv.se.

Vägbeskrivning

Steningegården ligger 3 mil norr om Halmstad alldeles invid havet. Kollektivt åker du lättast till hållplatsen ”Steninge muren” där det bara är 3 minuters gångavstånd till lägergården. Sök efter bästa resan för dig på www.resrobot.se då det kan finnas bättre alternativ för dig än de som beskrivs här nedan.

Adress:
Glasbruksvägen 14
Steninge

Resväg via kollektivtrafiken uppdateras senare. Resan från Halmstad till Steninge Muren, vilket är den närmaste hållplatsen, tar ca 50 minuter.

Mer information om kollektivtrafiken finner ni på www.hallandstrafiken.se.

Samåkning
Du kan också hitta personer att samåka med i Facebook-gruppen "Samåkning i CISV Sweden".

OBS!
Om du av någon anledning inte kan komma fram i tid eller måste åka tidigare så måste du kontakta utbildningssamordnaren i god tid i förväg (dock senast 1 vecka innan) och få detta godkänt.

Praktiskt

Vid avanmälan senare än måndagen före utbildningen, eller om du är anmäld och inte dyker upp, betalar du en kostnad på 250 kr.

Packa kläder för inom- och utomhusaktiviteter, sängkläder, inomhusskor, anteckningsblock och penna. Det kan vara bra att ta med ett extra par strumpor ifall det är kyligt längs med golven.

Eventuella allergier och matval

CISV Sweden serverar vegetarisk mat (alltså inte kött, fågel eller fisk, men ägg och mjölkprodukter går bra) som standard. Ange i din anmälan om du önskar specialkost (till exempel veganskt eller kött). Har du någon matallergi eller annan allergi som vi bör veta om fyller du i det också i formuläret.

Särskilda önskemål

CISV Sweden strävar efter absolut tillgänglighet. Om något av nedanstående gäller för dig, var vänlig uppge det i din anmälan under "Särskilda önskemål", så ordnar vi det tillsammans:

 • ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen,
 • du har begränsade kunskaper i svenska,
 • du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet,
 • du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till,
 • du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2023-09-15 - 20:00 - 2023-09-17 - 13:00

Arrangör

CISV Sweden

Kontaktperson

Anna Rydborg
E-post:impact@cisv.se

Sitemap
Close

Sök