PostImpact - Reflektion

Sista anmälan: 21 augusti. Är du över 16 år och har varit iväg på något uppdrag för CISV under 2020? Då ska du delta på PostImpact, helgen då vi reflekterar tillsammans över de nyvunna erfarenheterna!

Målgruppen för detta Impact är staber för alla program, deltagare på Seminar Camp, Youth Meeting-deltagare (16+), ledare för Youth Meeting, Village (Barnby)-ledare och Junior Counselors (JC) Interchange-ledare + juniorledare, IPP-deltagare och Step Up-ledare som deltagit i ett internationellt program under 2020.

Datum och tid: kl 20.00 den 4/9 till kl 13.00 den 6/9, 2020
Plats: Steningegården utanför Halmstad
Frågor: impact@cisv.se
Ansvariga lokalföreningar: CISV Halmstad och CISV Båstad-Bjäre

Målgrupp

PostImpact är en obligatorisk utbildning för alla över 16 år som deltagit i ett internationellt program under 2020.

Anmälan

Längst ner på sidan finns en länk till anmälningssidan. Sista anmälan 2 veckor före utbildningens start, alltså 21 augusti.

Utbildningen finns som evenemang på Facebook. Tacka ja där när du har anmält dig och använd gärna forumet för att kommunicera om till exempel samåkning med övriga deltagare. Du kan också hitta personer att samåka med i Facebook-gruppen "Samåkning i CISV Sweden".

Vägbeskrivning

Steningegården ligger 3 mil norr om Halmstad alldeles invid havet. Kollektivt åker du lättast till hållplatsen ”Steninge muren” där det bara är 3 minuters gångavstånd till lägergården. Sök efter bästa resan för dig på www.resrobot.se då det kan finnas bättre alternativ för dig än de som beskrivs här nedan.

Adress:

Glasbruksvägen 14

Steninge

Resväg via kollektivtrafiken uppdateras senare. Resan från Halmstad till Steninge Muren, vilket är den närmaste hållplatsen, tar ca 50 minuter.

Mer information om kollektivtrafiken finner ni på www.hallandstrafiken.se.

Rabatt på SJs tågbiljetter

Reser du med SJ till utbildningen kan du få rabatt på din resa. Klicka här för att läsa mer om hur du går tillväga.

OBS!

Om du av någon anledning inte kan komma fram i tid eller måste åka tidigare så måste du kontakta utbildningsanordnaren i god tid i förväg (dock senast 1 vecka innan) och få detta godkänt.

Praktiskt

Vid avanmälan senare än måndagen före utbildningen, eller om du är anmäld och inte dyker upp, betalar du en kostnad på 250 kr.

Maten på alla Impact-helger är vegetarisk, lakto-ovo vegetarisk (alltså inte kött, fågel eller fisk, men ägg och mjölkprodukter går bra).

Packa kläder för inom- och utomhusaktiviteter, sängkläder, inomhusskor, anteckningsblock och penna. Det kan vara bra att ta med ett extra par strumpor ifall det är kyligt längs med golven.

Möjligheten att endast delta på delar av helgen erbjuds inte.

Eventuella allergier och matval

CISV Sweden serverar vegetarisk mat (alltså inte kött, fågel eller fisk, men ägg och mjölkprodukter går bra) som standard. Ange i din anmälan om du önskar specialkost (till exempel veganskt eller kött). Fyll i rutan "Allergi/matval" i formuläret om du har någon allergi.

Särskilda önskemål

CISV Sweden strävar efter absolut tillgänglighet. Om något av nedanstående gäller för dig, var vänlig uppge det i din anmälan under "Särskilda önskemål", så ordnar vi det tillsammans:

  • ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen,
  • du har begränsade kunskaper i svenska,
  • du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet,
  • du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till,
  • du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2020-09-04 - 20:00 - 2020-09-06 - 13:00

Arrangör

CISV Sweden

Sista anmälningsdatum

2020-08-21

Anmäl dig
Kontaktperson

Anna Rydborg
E-post: impact@cisv.se

Sitemap
Close

Sök