PreImpact 1 - Utbildning för utbildare

Målgruppen för detta Impact alla utbildare som under 2024 vill utbilda inom Impact.

Datum och tid: 1–3 mars 2024.
Plats:Älgarås (Töreboda)
Tid: Start 20.00 fredag, middag serveras ej då så se till att ha ätit innan. Slut efter lunch på söndag.
Frågor: education@cisv.se
Antal platser: Det finns 20 platser på utbildningen, först till kvarn gäller

Målgrupp

  • Alla som vill utbilda under Impact 2024

Anmälan

PreImpact är en utbildning för utbildare och riktar sig till er som vill och ska utbilda under ett PreImpact under 2024. Till höger på sidan finns det en anmälningslänk. Sista anmälan är 2 veckor före utbildningens start, alltså 16 februari.

Anmälan sker från och med 2022 integrerat med medlemsregistret genom verktyget "Bokning". När du har klickat i den gula rutan "Anmäl dig" uppmanas du att ange din mailadress som du har registrerad i medlemsregistret. Du kommer därefter få en engångskod för att bli inloggad och se alla aktiviteter som för tillfället går att anmäla sig till. Fördelen med att logga in är att du inte behöver ange dina kontaktuppgifter igen. Har du glömt vilken mailadress som är registrerad i vårt medlemssystem går det bra att prova dig fram med fler adresser. Lyckas du ändå inte kan du kontakta din lokalförenings medlemsansvarige eller maila vår nationella utbildningssamordnare Anna på impact@cisv.se.

Samåkning och vägbeskrivning

Adress till lägergården:

Älgarås
545 72 Töreboda

Samåkning

Vi kommer ordna med samåkning i bil från de större städerna. Har du en bil som du skulle kunna ta fler passagerare i så meddela det i anmälan. Har du ingen bil men kan tänka dig att köra en eventuell hyrbi så meddela det i anmälan.

Det går även att samordna samåkning via CISVs egna facebooksida för samåkning inom CISV. Starta en egen tråd för samåkning eller hitta en redan startad tråd här: Samåkning i CISV Sweden

Praktiskt

Vid avanmälan senare än måndagen före utbildningen, eller om du är anmäld och inte dyker upp, betalar du en kostnad på 250 kr.

Packa kläder för inom- och utomhusaktiviteter, sängkläder, inomhusskor, anteckningsblock och penna. Det kan vara bra att ta med ett extra par strumpor ifall det är kyligt längs med golven.

Eventuella allergier och matval

CISV Sweden serverar vegetarisk mat (alltså inte kött, fågel eller fisk, men ägg och mjölkprodukter går bra) som standard. Ange i din anmälan om du önskar specialkost (till exempel veganskt eller matallergier). Har du någon matallergi eller annan allergi som vi bör veta om fyller du i det också i formuläret.

Särskilda önskemål

CISV Sweden strävar efter absolut tillgänglighet. Om något av nedanstående gäller för dig, var vänlig uppge det i din anmälan under "Särskilda önskemål", så ordnar vi det tillsammans:

  • ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen,
  • du har begränsade kunskaper i svenska,
  • du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet,
  • du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till,
  • du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

Tags

#CISV Sweden#Utbildning

Tid och plats

När

2024-03-01 - 11:09 - 2024-03-31 - 11:09

Arrangör

CISV Sweden

Kontaktperson

Anna Rydborg
E-post:impact@cisv.se

Sitemap
Close

Sök