CISV Båstad-Bjäre: Ledare och stab till nationella läger

Tags

#Båstad-Bjäre#Läger

2021-05-06

I sommar arrangerar vi ett nationellt läger samt skickar delegationer till läger som arrangeras av andra lokalföreningar. Vi letar nu efter stabsmedlemmar och ledare för dessa uppdrag.

I dagsläget planerar vi för att arrangera ett eget läger samt delta med delegationer på två läger som arrangeras av andra lokalföreningar. Naturligtvis beror allt på smittoläge och restriktioner, men vi är positiva och anser att det är bättre att planera stort!

I vår förhoppning att få genomföra CISV-aktiviteter till sommaren är vi också i behov av ledare och stabsmedlemmar till juli 2021. Är du intresserad eller känner någon som skulle kunna vara det, titta på våra lediga uppdrag och hör av dig till oss!

Som ledare eller stab arbetar du aktivt innan lägret med både praktiska och pedagogiska förberedelser. Tillsammans med delegationen/övriga stabsmedlemmar förbereder ni aktiviteter som relaterar till temat och diskuterar kring temat och lägrets genomförande. Förberedelserna inför lägret är en viktig del av ditt uppdrag och vi ser därför gärna att du bor i närheten. Lägret ger dig en möjlighet att utveckla dina personliga ledaregenskaper, din förmåga att arbeta med ungdomar och vuxna i en interkulturell miljö. Dessutom ger lägret dig praktisk erfarenhet i fredsutbildning och konflikthantering.

Sitemap
Close

Sök