CISV Göteborg: Anmälan till helglägren

Tags

#Göteborg

2024-03-25

Idag öppnar anmälan till helglägren. Först till kvarn!

Under April månad håller vi tre helgläger ute på Ljungslätts scoutgård. Alla läger är öppna för alla barn som är medlemmar i CISV Göteborg men obligatoriska för de som ska iväg med en delegation i sommar. Om du undrar vilket läger du ska välja för ditt barn så kan det hjälpa att tänka på vilket sorts läger ditt barn hade åkt i om den var med i en delegation.

12-14 april 14 år+ (exempelvis för dem som ska åka på Step Up) (Obligatoriska utbildningsmoment ingår denna helg för step-up delegationerna)

19-21 april 9-11 år (exempelvis för dem som ska åka på Village)

26-28 april 12-13 år (exempelvis för dem som ska åka på Youth Meeting)

Skriv noga om det finns allergier eller något annat som är viktigt att veta om ditt barn i anmälningsformuläret.


Lägren är obligatoriska för de som åker med en delegation under 2023 och är en bra möjlighet för den som inte har någon erfarenhet av CISV:s verksamhet att pröva på det under en helg. Alla i "rätt" ålder är välkomna respektive helg och man måste inte vara på väg på en delegation för att hänga på!

Du hittar anmälan här och det är först till kvarn: https://asp.sportadmin.se/form/form.asp?ID={8BAD4AB9-9AF7-43A7-86C9-41139595BDCA}


Obs, ledare behöver inte anmäla sig på länken ovan, skriv direkt till Jacob Möllstam istället och meddela att du kommer.


För föräldrar i delegation finns det matschema som kommer annonseras inom kort men fördelningen på kökstjänst och städ ser ut som följer:

12-14 april 14 år+ (Stepup Mexico och Colombia)

19-21 april 9-11 år (Village Finland och Colombia)

26-28 april 12-13 år (YM Tyskland och Mexico)

(Om ditt barn inte ska resa på en delegation i år så behöver du inte hjälpa till med matlagning om du inte gärna vill. Om du har barn i delegation men inte hittar kökstjänst ovan så är era matpass fördelade på höstens läger)


Vi ser fram emot tre roliga helger tillsammans!

Sitemap
Close

Sök