CISV Jönköping: Vi söker stab

Tags

#Jönköping

2022-03-11

I sommar arrangerar CISV Jönköping ett Youth Meeting (YM) i Reftele utanför Jönköping. Vi söker nu drivna stabsmedlemmar som vill genomföra detta läger. Läs mer om Youth Meeting här genom att klicka här!

Som stabsmedlem ingår du i det team som ansvarar för att lägrets pedagogiska mål nås, du är också länken med den arrangerande lokalföreningen som ansvarar för lägret praktiska genomförande. Du är spindeln i nätet som ser till att allting flyter på innan, under och efter lägret. Det är därför en fördel om du bor nära staden där lägret ska hållas. En viktig del av din roll under lägret är att stötta ledargruppen att arbeta temabaserat och aktivt med CISVs fredsutbildande mål.

Du bör vara organisatoriskt lagd, söka kreativa lösningar på såväl pedagogiska som praktiska frågor. Du bör ha ett intresse av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna i en interkulturell miljö. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik och grupprocesser. Meriterande är också tidigare erfarenhet av läger- och/eller projektverksamhet, kanske från en annan organisation eller från arbetslivet.

Som stabsmedlem kommer du att få möjlighet att utveckla din organisatoriska förmåga, dina ledaregenskaper och få praktisk träning i konflikthantering och fredsutbildning.

Datumen för vårt YM är 2022-06-27 - 2022-07-11. Räkna med för- och efterarbete. Vid intresse eller frågor hör av dig till vår ordförande Annica Björklund på annica.bjorklund@cisv.se eller fyll i formuläret på denna sida.

Sitemap
Close

Sök