CISV Jönköping: Vinternyheter

Tags

#Jönköping

2021-01-20

Vinternyheter från CISV Jönköping!

CISV Jönköpings årsmöte 18 februari 2021

Officiell kallelse har gått ut till medlemmar via email (2021-01-19).

Varmt välkommen till CISV Jönköpings årsmöte, som äger rum den 28e februari 2021. Mötet börjar 15:00 och sker online. Alla medlemmar som får denna kallelse kommer även att få information om hur man ansluter sig till mötet inom kort. Ingen föranmälan krävs.

Vi samtalar om föreningen och håller årsmötesförhandlingar. Om du vill ha årsmötesförhandlingarna i förväg, kontakta vår sekreterare Linn.

För vårt nya verksamhetsår krävs det nya krafter i styrelsen! Tycker du att det skulle vara kul att engagera dig i CISV Jönköping och lära dig mer om hur vi arbetar, eller vet du någon som skulle passa bra? Ta chansen och var med och påverka! Kontakta valberedningen! Valberedningen består av Linda Wetter, Anna Tagesson, samt Anders Björklund. För att nå valberedningen, maila Linda.

Village 2021

Igår (2021-01-19) tog styrelsen det tråkiga beslutet att ställa in det planerade internationella lägret som vi skulle arrangera i sommar (Village). Det är inget roligt beslut men vi tror att det är det rätta. Vi måste förhålla oss till CISV Internationals regler samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kostnaderna och riskerna hade enligt styrelsen varit för stora jämfört med vad vi skulle få ut från lägret. Detta är självklart tråkigt för oss som är aktiva i föreningen men framförallt för de barn som skulle delta i lägret. Vi väljer att vara på den säkra sidan. Vi ska dock se till att 2021 räknas och vi ställer därför om i hopp om ett nationellt läger. Mer om detta nationella samarbete kommer. Beslutet att ställa in vårt läger påverkar inte delegationerna vi skickar.

Maillistor

Får du mail från oss även fast du inte är medlem i CISV Jönköpings längre? Vi vet att vissa fortfarande får mail även om ni inte ska - vi håller aktivt på att lösa detta i vårt medlemssystem. Betalar man inte 2021s faktura så kommer man att automatiskt att försvinna från våra maillistor (gäller ej stödmedlemmar som inte betalar medlemsavgift). Är ni fortfarande intresserade av föreningens verksamhet så finns vi på Facebook som CISV Jönköping och på Instagram som @jbjonkoping.

Restaurangchansen 2021

Även i år säljer vi restaurangchansen då det är en viktig inkomstkälla till föreningen. De familjer som skickar sina barn på internationellt läger under 2021 ska sälja restaurangchansen. Kostnaden per häfte är 260/kr och föreningen får 130kr/häfte. Man kan välja om man vill sälja appar eller fysiska häften. Häftena/apparna börjar gälla 1 februari 2021 och gäller fram till 31 januari 2022. Det vi behöver veta nu är vilka som är intresserade av att sälja restaurangchansen. Hör av er till Linn senast på söndag med information om hur många häften ni kan tänka er att sälja, samt om ni vill sälja appar och/eller häften. Vi kommer att få häftena den 3e februari - överlämning av häften sker efter överenskommelse med Linn. Betalning sker via Swish eller bankgiro. Se info om ny betalningsinformation nedan.

Vi byter bank!

Observera att CISV Jönköping har bytt bank. Betalningar till föreningen sker nu via Swish (1233546595) eller med bankgiro: 5587-1370.

Sitemap
Close

Sök