CISV Västerås: Äntligen dags för helgläger!

Tags

#Västerås

2021-10-17

Efter en lång väntan ska CISV Västerås äntligen anordna ett helgläger den 15-17 oktober!

Efter lång lång lååååånnng väntan så är det äntligen dags för helgläger igen!!!

Som vanligt så får du chansen att träffa en massa gamla vänner, om du har varit med förut, och är det första gången ska vi se till att du får en massa nya.

Det hela börjar klockan 19:00 på fredagskvällen och avslutas på söndagen kl 13:00.

Anmälan sker via denna länk senast tisdag 7 oktober. Avgiften för medlemmar på 300 kr skall betalas in på bankgiro 364-4598 eller swisha till 123 206 98 54 med namn som meddelande, är du ej medlem i CISV Västerås tillkommer en medlemsavgift på 75 kr/person.

Den remarkabla packlistan:

  • Sovsäck och madrass (det finns inga sängar på lägergården)
  • Kudde
  • Tandborste, tandkräm etc.
  • VIKTIGT: Kläder efter väder både för inne- och uteaktiviteter, ett extra ombyte är aldrig fel. Ta alltså med sköna kläder och bra skor.
  • Tofflor/sockor
  • Bästa humöret!
  • En påse godis för dem som känner sig som en liten godisråtta

När det kommer till godiset rekommenderar vi att man inte tar med alldeles för mycket eftersom det kan leda till sockerchock och dåligt humör, runt 100-150 gram brukar vara en bra mängd :)

Mobil - under lägret finns inget behov av mobiltelefon. Antingen lämnas den hemma eller bor i en väska. Behöver ni nå en lägerdeltagare har ledarna mobil.

Vid frågor, exempelvis om plats eller kontaktinformation till ledarna, kontakta styrelsen på board.vasteras@cisv.se eller ring 070-384 10 53. Är du medlem i CISV Västerås har du även fått all information på mail.

----------------------------------------------------

//Gösta, Hamzah och Isak
Huvudansvariga på lägret

Sitemap
Close

Sök