Häng med CISV Håbo Uppland till Liseberg den 27 april!

Tags

#Aktivitet#Håbo Uppland#Junioraktivitet

2019-04-06

Snart är det dags för den traditionella CISV-dagen på Liseberg!

Hej alla medlemmar i Håbo-Uppland!

Nu närmar sig årets största händelse - CISV på Liseberg! 27 april öppnar Liseberg och då samlar vi ihop flera hundra CISVare för en härlig dag tillsammans. Här finns information som kan vara användbar för er. Har ni några frågor, hör av er till minja.cisv@gmail.com

Det kommer inte ske någon gemensam resa ner till Göteborg, utan de medlemmar som är intresserade sköter det på egen hand. Samåk gärna med någon/några vänner.

Beställa hattar! 50kr/st

CISV Sweden har beställt 450 st CISV-hattar och det är först till kvarn som gäller! Vi tar emot beställningar fram till fredagen 11 april. Så här gör ni för att beställa hattar:

  • Ni mailar oss er beställning, med namn och antal hattar, till minja.cisv@gmail.com, där kommer ni få ett bekräftelsemail, med instruktioner hur betalningen går till.
  • En hattkostar 50 kr.
  • Mer info om var och när ni kan hämta er hatt får ni ihop med bekräftelse på er hattbeställning.

Facebookevent

Här hittar du senaste uppdateringarna om händelsen. Bjud gärna in era CISV-kamrater till CISV på Liseberg så att vi sprider och uppmärksammar denna fantastiska dag.

Samling 16.00

Som vanligt kommer vi ha en samling där vi håller en liten aktivitet, sjunger CISV-sången och imponeras av hur många fantastiska CISVare som har samlats i roliga hattar. Vi håller er uppdaterade genom facebookeventet.

Vem arrangerar nästa år?

Tyvärr har det inte funnits någon som har velat ta på sig ansvaret för att arrangera CISV på Liseberg (CISV Swedens styrelse har gjort sitt bästa ändå för att denna fina tradition ska leva vidare). Känner du någon som skulle vara intresserad av att leda oss igenom CISV på Liseberg 2019? Hör av dig!

Vi hoppas på en fantastiskt trevlig Lisebergsdag i god CISV-anda.

Minja Lindgren, LJR CISV Håbo-Uppland

Sitemap
Close

Sök

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen.
Hitta ytterligare information på Cookies
Ok