Stort behov av värdfamiljer i Stockholm!

Photo by Damaris Isenschmid on Unsplash
Photo by Damaris Isenschmid on Unsplash

Tags

#Stockholm#Step Up

2024-05-08

Nu behöver vi alla medlemmars hjälp för att vårt Step Up-läger i sommar ska bli en lyckad upplevelse.

VÄRDFAMILJER UNDER VÅRT STEP UP I STOCKHOLM I SOMMAR SÖKES!

Som ni alla vet arrangerar CISV Stockholm ett Step up för 15-åringar från 10 olika länder i sommar. Platsen är Bergsundsskolan, Hornstull, Södermalm i juli månad.

Att vi arrangerar och genomför läger i Stockholm är en förutsättning för att vi också ska kunna skicka iväg våra barn på CISV-läger runtom i världen – som tas emot av ideella krafter där. Därför behöver vi nu alla medlemmars hjälp för att vårt läger i sommar ska bli en lyckad upplevelse.

Alla Step Up-läger inleds med att delegaterna bor i en värdfamilj medan ledarna lär känna varandra och planerar lägrets start och nu behöver vi er hjälp med att ställa upp som värdfamiljer helgen 12-14 juli.

Att man inte själv har några barn hemma är inget hinder för att vara värdfamilj. Det är en rolig och positiv upplevelse att få lära känna ungdomarna som kommer hit på CISV-läger.

Obs! Inte heller förväntas det att Ni som mottagande värdfamilj anordnar några speciella aktiviteter under den aktuella helgen. Syftet är att de ska få en inblick i hur vi lever i Sverige.

Anmäl er här.

Passa också på att göra en bokning i era kalendrar för lördag 27 juli klockan 14.00. Då det är Open Day på vårt Step up. Alla är då välkomna att hälsa på och träffa alla lägerdeltagare!

Sitemap
Close

Sök