Välkommen på juniorernas årsmöte 2019

Tags

#CISV Sweden#Junior Branch

2019-01-21

I år tar juniorernas årsmöte plats 8-10 Februari på Bosarps läger- och kursgård utanför Kristianstad!

CISV Sweden utvecklas för varje dag som går och i många år har juniorverksamheten varit med i att leda organisationen i rätt riktning. Så nu vill vi återigen fråga er, kära Junior Branch Sweden, hur vill ni att CISV Sweden ska se ut 2019?

På Juniorernas årsmöte samlas juniorer från hela Sverige för att höja sina röster om hur CISV Sweden ska utvecklas. Vi enas om hur de Nationella juniorrepresentanterna ska rösta på CISV Swedens årsmöte i mars (Vårstämman) och diskuterar och tar beslut som rör juniorverksamheten, hur den kan bli ännu bättre och hur vi vill att den ska se ut i framtiden.

Vi ser gärna att alla de Lokala juniorrepresentanterna deltar under helgen, men ALLA juniorer är såklart varmt välkomna! Kolla med era lokalföreningsstyrelser angående eventuell sponsring för era resor, främst för de Lokala juniorrepresentanterna.

Vi drar igång helgen kl 19.00 på fredagen den 8e Februari och slutar kl 15.00 på söndagen den 10e, boka era resor utifrån dessa tider.

Vi som arrangerar Juniorernas årsmöte är Stella, Julia, Anton, Lovisa och Mina, era Nationella juniorrepresentanter och Styrelseledamöter valda av juniorerna. Vi ser extremt mycket fram emot att träffa er på årets viktigaste helg!

Stella, Julia, Anton, Lovisa och Mina
juniorbranch@se.cisv.org

Sitemap
Close

Sök