MEGA-kommittén

MEGA-kommittén stöttar lokalföreningarna i allt som rör programmen Village, Step Up och Youth Meeting.

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till mega@cisv.se.

Kommittémedlemmar

Erik Andersson

Erik Andersson

Ordförande och ansvarig för Village (utom JC)

Hej! Jag halkade in i CISV på ett bananskal 2008 som Village-ledare efter ett avhopp och har sedan dess gjort 13 internationella läger som ledare eller stab.

Peyvand Parandoush

Peyvand Parandoush

Village - Juniorledare (JC)

Hej hej! Mitt namn är Peyvand och jag är 25 år. Jag började som stab på ett Village 2015 och hamnade redan året därefter i MEGA-kommittén av en glad slump. Sedan dess har jag hunnit med fyra internationella läger, en internationell utbildning och ett oändligt antal nationella läger och utbildningshelger. Jag har hand om allt som rör juniorledare (JC) på Village - så hör av er om det är något ni undrar över.

Andrea Andersson

Andrea Andersson

Youth Meeting (utom individuella deltagare)

Hallå! Jag blev medlem i CISV 2004 och suttit med i MEGA sedan 2017. Fick höra om CISV genom att några juniorer från CISV Borås kom in i mitt klassrum och berättade att de kom från en internationell fredsorganisation. “Kul” tänkte jag och gick på min första lokala juniorträff samma vecka. 13 år senare har jag en massa helgläger och åtta internationella läger i bagaget och är väldigt glad att jag inte var sjuk just den dagen i fjärde klass.

Sandra Lopez

Sandra Lopez

Youth Meeting (individuella deltagare)

Jag har varit med i CISV sedan jag åkte på ett nationellt helgläger som 9-åring efter att avundsjukt sett min syster åka iväg på barnby. Under de följande 10 åren har jag deltagit på fyra internationella läger och är nu aktiv i Junior Branch (JB) både nationellt och lokalt. 2017 satte jag mig i MEGA-kommittén och fick en ny roll i organisationen jag vuxit upp med! Mitt Youth Meeting (YM) i Libanon var en av mina bästa erfarenheter så det är en ära att få koordinera och ha kontakt med alla er som ska iväg!

Sara El Radaf

Sara El Radaf

Step Up

Hej, Sara här! Jag är 24 år och läser till ekonom i Lund. Jag har varit med i CISV sedan 2014 men är ny i MEGA. Under åren i CISV har jag varit på flera internationella läger och utbildningar. Jag kommer ansvara för Step Up så har ni några frågor, hit me up!

Rebecka Krabbe

Rebecka Krabbe

Ledamot

Sitemap
CloseClose

Sök