Risk Management-kommittén

Kommittén stöttar CISV Sweden (lokalt som nationellt) med riskförebyggande åtgärder, rutiner och utbildningar samt skapar rutiner för krishantering.

Du når hela kommittén genom att skicka ett mail till riskmanagement@cisv.se.

Kommittémedlemmar

Teresa Hansson

Teresa Hansson

National Risk Manager

Mitt mål med att jobba med Risk Management-frågor är att vi ska kunna fortsätta hålla en hög standard i allt det vi gör, och att kunna hantera de frågor som dyker upp på ett professionellt sätt. En lång erfarenhet inom CISV med många olika typer av uppdrag gör att jag har sett, hört eller varit med och hanterat en stor variation av problem, från högt till lågt, och jag tycker fortfarande att det är lika intressant och utvecklande!

Anette Eriksson

Anette Eriksson

Efter 46 år i organisationen, har jag varit med om det mesta och i min profession är jag dessutom Tjänsteman I Beredskap.

Jag arbetar med RM-frågor, då jag vet hur mycket erfarenhet, utbildning och förberedelser betyder. Att få vara ett stöd för lokalföreningar, ledare och staber, i förberedelser, men också när det kör ihop sig eller blir riktigt svårt, är fantastiskt! Att vara den som svarar i andra änden av telefonen och kunna säga: "Det är luuuugnt. Nu gör vi så här."

Victoria Eidenvall

Victoria Eidenvall

Ledamot

Kristina (Titti) Bäckman

Kristina (Titti) Bäckman

Ordförande

Jonas Petersson

Jonas Petersson

Ledamot

Johan Söderberg

Johan Söderberg

Ledamot

Alexandra Miller

Alexandra Miller

Ledamot

Sitemap
CloseClose

Sök