CISV Sweden: Vill du vara med och höja kvalitén i vår verksamhet?

2020-10-19

Just nu söker CISV Sweden efter fler medlemmar till kommittéerna Risk Management och Mosaic & IPP

CISV Swedens verksamhet bygger till allra största del på ideella krafter och nationellt sker mycket av arbetet i olika kommittéer. De finns till för att kvalitetssäkra utbildningarna, förebygga och hantera risker i verksamheten mm.

Vem söker vi?

Vi söker engagerade personer som vill ta sitt engagemang till en ny nivå! Du ska gilla att samarbeta med andra och se möjligheter istället för problem.

Som medlem i en av CISV Swedens kommittéer har du en möjlighet att nätverka och samarbeta med andra kommittéer och styrelsen, bli bättre på projektledning och på att utbilda andra inom organisationen.

Nationella Risk Management-kommittén
Här söker vi specifikt dig som har kunskap inom CISV och som ser en möjlighet i att utveckla kvalitén i vår verksamhet. Utöver säkerhetstänk och att hantera risker handlar stor del av kommiténs arbete om att förebygga risker genom utbildning. Kommittén samverkar med och stöttar de lokala Risk Managers som är kommitténs hjälpande hand ute i lokalföreningarna. Har du frågor kring kommitténs arbete? Läs mer och ta kontakt med RM-kommittén här!

Mosaic & IPP
Till kommittén för Mosaic & IPP söker vi dig som är kreativ och idérik. Kommittén ansvarar bland annat för rekrytering av deltagare till IPP samt stöttar och inspirerar CISVs lokalföreningar att genomföra Mosaic-projekt på lokal nivå för att förbättra samhället. Du läser mer om Mosaic och IPP-kommittén här!

Skicka din ansökan eller nominering snarast till styrelsen: board@cisv.se

Sitemap
Close

Sök